新东方在线网络课堂 职称英语 新东方在线 > 职称英语 > 职称英语综合类 > 概括大意与完成句子 > 正文

职称英语综合类-C级概括大意模拟练习(4)

2017-03-06 13:09:00 来源:新东方在线发表评论

2017年教师资格考试笔试真题和答题模板下载

  Two Types of People

  There are two types of people in the world. Although they have equal degrees of health and wealth and the other comforts of life, one becomes happy, the other becomes miserable. This arises from the different ways in which they consider things, persons, and events, and the resulting effects upon their minds.

  The people who are to be happy fix their attention on the conveniences of things, the pleasant parts of conversation , the well- prepared dishes, the goodness of the wines, and the fine weather. They enjoy all the cheerful things. Those who are to be unhappy think and speak only of the contrary things. Therefore ,they are continually discontented. By their remarks ,they sour the pleasures of society , offend many people , and make themselves disagreeable everywhere . if this turn of mind were founded in nature, such unhappy persons would be the more to be pitied.

  The tendency to criticize and be disgusted is perhaps taken up originally by imitation. It grows into a habit, unknown to its possessors. The habit may be strong , but it may be cured when those who have it are convinced of its bad effects on their interests and tastes. I hope this little warming may be of service to them, and help them change this habit.

  Although in fact it is chiefly an act of the imagination, it has serious consequences in life, since it brings on deep sorrow and bad luck. Those people offend many others ,nobody loves them, and no one treats them with more than the most common politeness and respect, and scarcely that. This frequently puts them in bad temper and draws them into arguments. If they aim at obtaining some advantage in rank or fortune, nobody wished them success. Nor will anyone speak a word to favor their hopes. If they bring on themselves public disapproval ,no one will defend or excuse them. These people should change this bad habit. If they do not, it will be good for others to avoid any contact with them.

  36 what is the feature of unhappy people?

  A they always consider things differently from other.

  B they are usually influenced by the results of certain things.

  C they can discover the unpleasant part of certain things

  D they usually have a fault-finding habit.

  37 when those unhappy people meet others, they will

  A have a good taste of the pleasures of society.

  B feel depressed about the pleasures of society.

  C be happy with the pleasures of society.

  D enjoy the pleasures of society.

  38 which one is the idea that the writer wants to show us? 中华考试网

  A if they know the damage of their habits the unhappy people may overcome it.

  B if people are in misery, they will be critical about everyting.

  C we should not pity these unhappy people for their self-criticism.

  D these unhappy people are not content with anything they have.

  39 what does the phrase “and scarcely that” in the last paragraph mean?

  A just like that.

  B almost not like that

  C more than that

  D not at all like that

  40 what is the writer’s advice for others if the unhappy persons don’t change their bad behavior?

  A avoid contact with them

  B criticize their misconduct

  C help them recognize its bad effects

  D show no respect and politeness to them

  参考答案: D B A B A答案解析: 

  36 D 问题问的是:不开心的人的特征是什么?由题干关键词unhappy定位到第二段第三句的those who are to be unhappy think and speak only of the contrary things.可知,不快乐的人的表现是,他们总是看到或关注食物的负面,爱挑毛病。

  37 B 问题问的是:当不开心的人们相遇会发生什么样的事情?由题干关键词unhappy,定位到文章第二段第三句。通过本段接下来对不快乐的人的描述可知,他们会使原本愉快的社交活动变得不愉快。

  38 A 问题问的是:作者向我们说明了以下哪种观点?根据文章第三段第三句the habit may be strong ,but it may be cured when those who have it are convinced of its bad effects on their interests and tasters.可知,当有这种习惯的人认识到这种态度给他们带来的不良影响时,他们也许会改掉这种毛病。

  39 B 问题问的是:最后一段的“and scarcely that”是什么意思?scarcely 表示“是什么意思”?scarcely表示“几乎不是,几乎没有”或是“几乎还没”的意思:具有否定意义。因此,选项中只有B符合文意。

  41 A 问题问的是:如果那些不开心的人仍然我行我素的话,那么作者建议他人应该怎样做?由题干关键词change和bad behavior 定位到全文最后两句these people should change this bad habit. If they do not, it will be good for others to avoid any contact with them.可知,作者建议人们对这样的人最好采取回避的态度。题干中的bad behavior是文中bad habit 的转述。

     本文选自新东方在线论坛。

本文关键字: 概括大意与完成句子

分享到:

职上网网络课堂全部课程

证券从业-职上网 【通关】无忧通关班(不过无条件退费) ¥1580 免费试听
【全科】全科零基础取证班(不过免费重读) ¥980 免费试听
【速效】全科速效通关班(刷题+直播) ¥580 免费试听
基金从业-职上网 【法规+基础+私募】零基础无忧通关班A(1对1辅导+退费) ¥1988 免费试听
【法规+基础】零基础无忧通关班B(1对1辅导+退费) ¥1399 免费试听
【法规+私募】零基础无忧通关班C(1对1辅导+退费) ¥1399 免费试听
【法规+基础+私募】零基础取证班A(不过免费重读) ¥1299 免费试听
【法规+基础】零基础取证班B(不过免费重读) ¥899 免费试听
【法规+私募】零基础取证班C(不过免费重读) ¥899 免费试听
【法规+基础+私募】速效通关班A(有基础+刷题) ¥799 免费试听
【法规+基础】速效通关班B(有基础+刷题) ¥599 免费试听
【法规+私募】速效通关班C(有基础+刷题) ¥599 免费试听
银行从业资格 【全科】零基础取证班-风险管理(视频+刷题) ¥899 免费试听
【全科】零基础取证班-个人理财(视频+刷题) ¥899 免费试听
【单科】风险管理(视频+刷题) ¥599 免费试听
【单科】个人理财(视频+刷题) ¥599 免费试听
【单科】银行业法律法规与综合能力(视频+刷题) ¥599 免费试听
期货从业资格 【全科】零基础取证班(视频+刷题) ¥899 免费试听
【单科】零基础取证班-《期货及衍生品基础》 ¥599 免费试听
【单科】零基础取证班-《期货法律法规汇编》 ¥599 免费试听
银行校招 【暑假班】银行暑期专项特训(未进笔试面试退费) ¥7800 免费试听
【就业】直达银行协议班(未拿到银行OFFER全退费) ¥19800 免费试听
【网申】2017网申通关课程(非协议) ¥99 免费试听
【网申】网申简历1对1(签协议不过全退) ¥1480 免费试听
【网申笔试】网申笔试通关班(未进笔试面试退费) ¥5800 免费试听
【笔试】银行笔试通关班(录播+直播+题库+讲义) ¥1680 免费试听
【面试】面试VIP班(录播+直播+1对1)-不过退费 ¥4280 免费试听
会计 CPA考试会计从业初级职称中级职称内审师CIAACCA考试CMA考试 USCPA考试
金融 CFA考试FRM考试

课程试听换一换

相关推荐

微博关注

版权及免责声明

1,"新东方在线"上的内容,包括文章、资料、资讯等, 本网注明"稿件来源:新东方在线"的,其版权 均为"新东方在线"或北京新东方迅程网络科技有限公司所有 ,任何公司、媒体、网站或个人未经授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用。已经得到 "新东方在线"许可 的媒体、网站,在使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网站将依法追究责任。

2, "新东方在线" 未注明"稿件来源:新东方"的 文章、资料、资讯等 均为转载稿,本网站转载出于传递更多信息之目的,并不意味着赞同其观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网站下载使用,必须保留本网站注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为 " 稿件来源:新东方 " ,本网站将依法追究其法律责任。

3,如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内与新东方在线联系。

  • 新东方在线教师资格考试微信
  • 1小时搞定结构化面试(中小幼)
  • 普通话专项突破课程

热点资讯更多>>

实用 • 工具

交流 • 下载

  • 职称英语备考资料下载
  • 职称英语备考资料下载
  • 职称英语备考资料下载
  • 职称英语复习必备

课程排行榜本周本月

公开课更多>>

2017职称英语改编题串讲 w 44分35秒
1 2017职称英语改编题串讲
2017职称英语阅读理解答题技巧 w 26分32秒
2 2017职称英语阅读理解答题技巧
2017职称英语完形填空答题技巧提炼 w 33分35秒
3 2017职称英语完形填空答题技巧提炼
2017职称英语通关中英文朗读篇 w 05分13秒
4 2017职称英语通关中英文朗读篇
2017年职称英语语法考点重点解析 w 21分17秒
5 2017年职称英语语法考点重点解析

新东方在线职称英语更多>>

推荐阅读